Просто про науку. Ці неймовірні віруси

  • Видавництво: АССА
  • Автор: Наталія Бушковська
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 48

Анотація

Енциклопедія розповість про найзагадковіших створінь нашої планети — віруси. Її авторка, медична журналістка Наталія Бушковська, дає відповіді на найважливіші питання. Що таке віруси і як люди про них дізналися? На які віруси кожному з нас точно доводилося хворіти? Як захиститися від найстрашніших вірусів? Чому віруси можуть бути нашими друзями? Як поводитися під час вірусного захворювання? Про це та багато іншого читайте у книжці «Просто про науку. Ці неймовірні віруси».

 Чому варто читати:

Інформація, розміщена на сторінках книги, є науково достовірною та актуальною. Авторка енциклопедії,медична журналістка Наталія Бушковська, багато років поспіль вивчає тему вірусів. Рецензент — експертка з мікробіології О. П. Лівінська.

Текст написаний простою та доступною для дітей мовою. Книга наповнена яскравими ілюстраціями, тож її буде цікаво не лише читати, а й розглядати.

Про видавництво «АССА»

АCСА (Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів) — видавництво, що спеціалізується на випуску дитячої, художньої та шкільної літератури. Свою діяльність на книжковому ринку видавництво розпочало у 2009 році з випуску туристичної літератури — путівників та карт. З 2013 року і до сьогодні АССА активно розширює асортимент навчальної, розвиваючої та художньої літератури для дітей, випускаючи щороку понад 50 найменувань. Продукція видавництва орієнтована на сучасних дітей і сучасні реалії

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р