ТАКСІ

  • Видавництво: Фенікс
  • Автор: Кирило Половінко
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 304

Анотація

Поміж сірих будівель містечка, в глушині, крізь дощ мчить біле таксі. Його робота – везти своїх клієнтів туди, куди їм насправді потрібно.

Тринадцять пасажирів, тринадцять душ, які зробили свій вибір. Завжди один дивакуватий таксист, який знає про життя своїх пасажирів більше, ніж вони самі. Та чи здатен він пробудити світло в темряві їхніх душ?

«Долі немає, синку. Є тільки вибір і його наслідки».

«Таксі» – це соціальний трилер про трансформацію та переосмислення. Це «серіальний» формат в літературі, де кожний розділ – «нова серія», новий пасажир, але той же таксист і правила, за якими існує цей світ. Це тринадцять пасажирів, які виправдали себе та запхали спогади у темні кутки підсвідомості, щоб забути… щоб ніхто не дізнався… щоб забрати правду з собою в могилу! Та коли настане час, таксист нагадає…

Серія: Українська сучасна література. Нова хвиля ХХІ.


Про видавництво «Фенікс»

Видавництво Фенікс є передовим дилером в області дизайнерських виробів, подарункових наборів і декоративної і бізнес-поліграфії. Ми співпрацюємо зі світовими брендами, розробляємо і впроваджуємо унікальний і професійний дизайн, виробляючи кращі дизайнерські вироби. Ми володіємо навиками системного мислення і багаторічним досвідом в реалізації складних проектів в сфері поліграфії. Видавництво Фенікс є флагманом продажів дизайнерських виробів в сфері поліграфії.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р