Синапсис

  • Видавництво: Фенікс
  • Автор: Сергій Коба
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 280

Анотація

Багато хто з нас впевнений, що технологічний шлях розвитку людства є виключно правильним. Але чи насправді це так? Можливо, існує інший шлях, для якого ми всі були створені?

Навіть якщо людство підкорило гравітацію, генетику та знищило безробіття, коли воно стикається aз прихованими таємницями нашого розуму та свідомості, хтось має вирішити, в якому напряму йти далі.

Чи існуватимуть після цього такі поняття, як сім’я та кохання? Чим готові ми пожертвувати, аби зазирнути у невідоме й врятувати близьких?

Ця історія починається у недалекому майбутньому, де на сина комп’ютерного розробника Джі здійснюється напад. Джі змушений залишити свою квартиру і звичний замкнутий спосіб життя, щоб спробувати врятувати його від невідомих переслідувачів.

Серія: Українська сучасна література. Нова хвиля ХХІ.


Про видавництво «Фенікс»

Видавництво Фенікс є передовим дилером в області дизайнерських виробів, подарункових наборів і декоративної і бізнес-поліграфії. Ми співпрацюємо зі світовими брендами, розробляємо і впроваджуємо унікальний і професійний дизайн, виробляючи кращі дизайнерські вироби. Ми володіємо навиками системного мислення і багаторічним досвідом в реалізації складних проектів в сфері поліграфії. Видавництво Фенікс є флагманом продажів дизайнерських виробів в сфері поліграфії.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р