Spotify навиворіт. Як шведський стартап здійснив музичну революцію

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 296

Анотація

Шведській компанії Spotify за час свого існування вдалося багато: «стриножити» піратство, трансформувати музичну індустрію та змусити саму Apple змінити бізнес-модель. «Spotify навиворіт» — це світ, сповнений інтриг, таємних угод і пропозицій, від яких важко відмовитися, бо за ними — Microsoft, Google та Tencent.


На своєму шляху до успіху Даніель Ек об’єднався з Шоном Паркером з Napster та Марком Цукербергом з Facebook, що взаємно посилило їхні позиції в бізнесі. І, звісно ж, не обійшлося без тривалої конкуренції між Apple та Spotify.


У книжці двоє відомих шведських журналістів захоплююче розповідають майже детективну історію злету компанії, що відкрила новий шлях у світ сучасної музики.


Про видавництво «Yakaboo Publishing»

Yakaboo Publishing - українське незалежне видавництво, засноване 2016 року інтернет-книгарнею Yakaboo.ua і видавчинею Оксаною Форостиною. Мета видавництва - підтримувати українських авторів та видавати книжки з якісним контентом, реагуючи на запит читача. Наразі Yakaboo Publishing змніло свою стратегію розвитку й працює не тільки над книжками у жанрі нонфікшн, а й над дитячою на художньою літературою.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р