Детективна агенція «САМ» в Ужгороді

  • Видавництво: АССА
  • Автор: Ольга Куждіна
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 176

Анотація

Дуже добра, зовсім не страшна книга про наше сьогодення. Створивши справжню детективну агенцію, учні 3-Б класу однієї з криворізьких шкіл успішно розслідували численні загадки. Через широкомасштабне вторгнення російських окупантів Соня, Андрій і Марійка змушені переселитися до Ужгорода. Навіть в евакуації в них чимало роботи, адже нові загадки виникають щодня. Звідки в ресторані тони безкоштовної їжі? Хто поцупив коштовну каблучку? Як відшукати власника загублених у бомбосховищі окулярів? І куди під час екскурсії зник Денис із Маріуполя? Повість складається з чотирьох таємничих історій, у кожній із яких юні детективи агенції «САМ» мають розібратися.

Чому варто прочитати:

Війна росії проти України змінила багато доль, чимало українців були змушені полишати рідні домівки й тікати від активних бойових дій у безпечніші місця. Евакуаційний потяг, повітряні сирени, тривога за рідними, що залишилися в рідному місті або воюють в ЗСУ — про все це написано правдиво, але м’яко, ба навіть із гумором. В цій повісті немає описів вбивств чи обстрілів. Навіть під час війни діти шукають вірних друзів і веселих пригод. Це дуже терапевтична книжка. Вона допомагає усвідомити, що українці — сильна нація. І що наша перемога невідворотна!

Про видавництво «АССА»

АCСА (Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів) — видавництво, що спеціалізується на випуску дитячої, художньої та шкільної літератури. Свою діяльність на книжковому ринку видавництво розпочало у 2009 році з випуску туристичної літератури — путівників та карт. З 2013 року і до сьогодні АССА активно розширює асортимент навчальної, розвиваючої та художньої літератури для дітей, випускаючи щороку понад 50 найменувань. Продукція видавництва орієнтована на сучасних дітей і сучасні реалії

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р