Дюна. Дім Атрідів. Книга перша

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 112

Анотація

Ласкаво просимо до далекого майбутнього на пустельній планеті Арракіс, де Пардот Кайнс намагається розгадати її таємниці. Тим часом син імператора Елруда планує державний переворот. Восьмирічний раб Дункан Айдаго намагається втекти від своїх жорстоких господарів, а юнак на ім’я Лето Атрід розпочинає доленосну подорож. Ці несхожі одна на одну душі відступників скоро зійдуться в одній точці й дізнаються, що доля воліє, аби вони змінили саму суть історії.

Бестселер New York Times «Дюна: Дім Атрідів» вперше постає у форматі коміксу. Над адаптацією працювали Браян Герберт та Кевін Дж. Андерсон, які написали у співавторстві однойменний роман-приквел на основі чернеток творця «Дюни» Френка Герберта. Ілюстрував видання художник Дев Пременік (Paradiso). До видання «Дюна: Дім Атрідів. Книга 1» увійшли випуски №1– 4.


Про видавництво «Видавництво РМ»

Видавництво РМ – це найкращі книжки і комікси для дітей та дорослих дорослих. Українське видавництво, засноване в 2022 році. Ми ще пишемо свою історію, тож цей розділ буде поповнюватися новою інформацією 📚📚📚

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р