Дивовижні пригоди в країні Часу. Як Наталка та Петрик війну зупинили. Кн. 2

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 200

Анотація

Зазвичай, коли приїжджала бабуся, для Наталки і Петрика починалося свято. Адже, на відміну від батьків, з нею можна було піти коли завгодно у кіно, до лісу, до зоопарку. Але цього разу всі плани полетіли шкереберть, бо по приїзді бабуся занедужала. Старенька, мовляв, стала, нічого не вдієш… Підступна королева Хаосу ніби тільки цього й чекала. Вона завітала до Наталки й запропонувала свою допомогу в обмін на старий годинник. Мовляв, я враз поверну бабусину молодість і вона знову стане дужою, бадьорою й більше не хворітиме. Хіба Наталка могла не погодитися? Але вже наступного дня з’ясувалося, що королева й гадки не мала комусь допомагати. Скориставшись нагодою, вона, прагнучи зруйнувати світовий порядок, запустила зворотний відлік часу. 

Щоб зупинити хаос, Наталка і Петрик вирушають до країни Часу, бо вони впевнені, що лише її могутній володар здатен приструнити хитрющу королеву. Але незабаром з’ясовується, що Володар Часу теж не всесильний…

Про видавництво «Навчальна книга — Богдан»

Видавництво «НК – Богдан» уже понад 25 років на книжковому ринку та входить до п’ятірки найбільших видавництв України. В асортименті видавництва: - художня література; - дитяча література; - навчальна та методична література; - довідкова література. «НК-Богдан» співпрацює з такими відомими мережами книгарень, як «Книгарня Є», «Буква», «Книжкова хата», «Дім книги»; мережами «Ашан», «Сільпо», онлайн-магазинами «Якабу», «Book24», «Rozetka.ua», «Kasta», «Be Smart» та інші.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р