Finisher. Біг як спосіб життя

  • Видавництво: Bookraine
  • Автор: Роксана Бондаренко
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 192

Анотація

Ця книга – не просто про біг. “Finisher” насамперед про те, як перетворити це чудове заняття на джерело натхнення, задоволення та мотивації, мету, спосіб самоствердження та, зрештою, одну зі складових здоров’я та щастя.

 

Окрім дози натхнення книга наповнена корисними порадами: наприклад як правильно обирати взуття та одяг для тренувань, як боротися із болем у боку під час пробіжок (і яка взагалі різниця, болить ліворуч чи праворуч?) Вона дає відповіді на питання чому бігуни живуть довше, ніж звичайні люди, і навіть як біг впливає на сексуальне життя.

 

Книга відомої блогерки і спортсменки Роксани Бондаренко сподобається не лише бігунам-початківцям та професійним спортсменам, а й усім, хто хоче змінити своє життя на краще, віднайти мотивацію та натхнення. Вона вчить знаходити радість у дрібницях, не зважати на думку оточуючих і отримувати задоволення від життя.


Про видавництво «Bookraine»

Bookraine Publishing House — молоде та сміливе українське видавництво. Ми хочемо, щоб україномовної літератури та авторів було якомога більше, а про українську книгу знали в усьому світі. Ми видаємо художню прозу та поезію, нон-фікшн, ілюстраційні та мистецькі твори, нестандартну літературу, яка не належить до жодних відомих світові жанрів.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р