«Намальовані люди»

  • Видавництво: Bilka
  • Автор: Mila Ivantsova
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 488

Анотація

Роман Міли Іванцової "Намальовані люди" - це розлога художня хроніка зими 2013-2014рр. про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини. Про Майдан та антимайдан, про небайдужих, які постали проти злочинної влади за людську гідність, про силовиків, поглядом з іншого боку барикад, про тих, кого взагалі не торкнулося. Про художників і медиків, підприємців і студентів. Про чоловіків та жінок, підлітків та літніх людей, українців і не тільки. Про кохання, силу духу, взаємопідтримку, самопожертву, людяність і любов у широкому сенсі цього слова. І, звісно, про Київ, буремний і буденний, як і в усіх інших романах авторки.

Міла Іванцова була удостоєна титулу «Золотий письменник України» у 2012 році.

«Золотий письменник України» — відзнака українських романістів, чиї твори видані у форматі паперової книжки сукупним накладом понад 100 тисяч примірників.

На сьогоднішній день наклад її книжок перевищує 250 тисяч примірників. В доробку авторки 8 романів, 4 збірки оповідань, участь в антологіях. Читачі й літературні оглядачі називають її прозу «терапевтичною».

Про видавництво «Bilka»

The Bilka Publishers create bright, stylish, truly contemporary books that evoke many emotions. The founders of the publishing house consider as their mission: to preserve the value of books, embodying decent content in a beautiful form, to publish design books that please the eye and warm the soul, to help authors preserve writing as a profession.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р