Неперевіршені задачі

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 56

Анотація

Що таке задачі, відомо кожному: це один-два абзаци тексту, з якого треба скласти коротку умову, підставити відоме й невідоме, порахувати й записати відповідь. Проте в цій книжці задачі вийшли геть інакшими. Тобто не задачами, а віршами. Радше —не зовсім віршами, а задачами. Чи то пак, може, віршами, а може, задачами. Або і тим,і тим водночас… Словом, задачі вийшли просто неперевіршені! І намудрували їх два справжні вигадники й розбишаки. Перший — це той самий Сашко Дерманський, який у своїх книжках розповів про пригоди чудового чудовиська Чу, вужа Ониська, принцеси Маляки та багато-багато іншого цікавезного. А другий писака — теж той самий, тільки Кузько Кузякін. Це він змусив бідних дітей ламати голови над «Зубастими задачками», «#щотакематематикою?», абобалем з ябобалем…

А якщо до цієї парочки авторів додати ще третього розбишаку — ілюстратора Олександра Шатохіна — реготанню не буде меж! Отже, гарантовано, що книжечка веселенька й цікавенька! Та розслаблятися не варто. Просто не буде аж ніяк: неперевіршені задачі — дуже підступна забавка.

Чи тобі до снаги їх перевіршити?..

Про видавництво «Yakaboo Publishing»

The biggest Ukrainian Internet Bookshop. More than 300 thousand books on own warehouse, the fastest express delivery, reasonable prices. Yakaboo.ua – leading bookstore in Ukraine.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р