36 і 6 котів-рятувальників

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 168

Анотація

«36 і 6 котів-рятувальників» – нова, уже четверта за ліком книжка котячої епопеї відомої української письменниці Галини Вдовиченко, на яку нетерпляче чекають читачі-шанувальники.

 

Цього разу невгамовні хвостаті герої створюють котячу рятувальну службу. Коти виїжджають на виклики, проте відчути себе справжніми рятувальниками їм не вдається. Їх переслідує невдача за невдачею: то витягають з автомата з чіпсами єнота, який не вважає себе потерпілим, то вихоплюють з-під коліс на швидкісній трасі загублений кимось пакунок із сухим кормом, та замість подяки отримують звинувачення у крадіжці…

 

Під час чергового виклику загадково зникає Коментатор-Чорний кіт. Поки друзі скрізь його розшукують, у місті розгортається кампанія з дискредитації котів-рятувальників. Чи вдасться котам вибратися з халеп і небезпек, які на них чигають звідусіль, – читайте у цікавій і динамічній історії з чудовими ілюстраціями Наталки Гайди.


Про видавництво «Old Lion Publishing House»

Old Lion Publishers – books for the whole family. Everyone, from the youngest to the oldest, find in the Old Lion Publishing something like. We take care that our books inspire to read and they would not be released from the hands of either children or parents!

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р