Оповідки зубної феї. Знайомтеся — Бетті!

  • Видавництво: Ridna Mova
  • Автор: Наконечна Т.
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2022
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 64

Анотація

«Ти маєш навчитися швидко читати!» — як набридло тобі чути це від старших братів і сестер, батьків і вчителів, що читають так, ніби розказують напам’ять. Хочеться відповісти їм: «Якби ж то читати було так легко і весело, як грати на планшеті. Дивіться, як швидко я перемагаю у грі!»

А що ти скажеш, якщо, прочитавши лише кілька сторінок «Оповідок зубної феї», ти вже значно покращиш техніку читання?! У цій книжці літери великі, а рядки короткі; тексту мало, зате повно малюнків, які можна розфарбовувати! Хіба не ідеальна книжка для тебе?

«Оповідки зубної феї» — це короткі, але дуже цікаві історії від найталановитішої в світі чарівниці! Наприкінці кожної історії — запитання, відповівши на які, ти отримаєш від мами (чи того, хто вчить тебе читати) заслужене #оце–молодець! Числа наприкінці рядочків — це кількість прочитаних тобою слів. Тож дорослі можуть швидко порахувати, скільки слів ти читаєш за хвилину. Кілька спроб — і он як ти вже тарабаниш! І зауваж — ніякої магії! Ну хіба зовсім трішки, адже оповідачка — справжня фея!..

Про видавництво «Ridna Mova»

We united the best editors, designers, authors and artists to offer our readers masterpieces of Ukrainian and foreign classics and contemporary prose. Our books feature artistic approaches, stylish design and high quality printing.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р