Хто що робить? Віммельбух професій

  • Видавництво: ARTBOOKS
  • Автор: Доро Ґьобель
  • Мова видання: Українська мова
  • Іллюстратор: Петер Кнорр
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 14

Анотація

Сьогодні Альма і Луїс допомагають татові розносити пошту. Вони починають ще вдосвіта і дорогою зустрічають безліч людей, які поспішають на роботу — у маленькому містечку багато справ. Придивися уважніше і відшукай понад 60 різних професій!


ТУТ ТИ ЗНАЙДЕШ:

Продавчиню, яка страждає від зубного болю, поштову машину у майстерні, кістку динозавра на будівельному майданчику, пожежну команду в дії, ветеринарку за роботою, пасічника під дощем, клоуна на ринку та багато іншого!



Чому варто придбати:

·         Віммельбух має особливу місію - захопити увагу навіть найменших дітлахів та створити нові розвивальні пригоди!⠀


·         Згодом, коли малюк підростає, віммельбух набуває нових функцій: на кожному розвороті змальована ситуація, яку можна обговорити з дитиною, розказати безліч різних історій або заохотити малюка описати побачене самотужки.



Цікаві факти:

·         А скільки матусь збирають колекції цих книжок! Знаєте чому? ВІММЕЛЬБУХИ сприяють розвитку моторики, уяви, мислення і творчості! Їх рекомендують дитячі психологи як перші книги для малюків.

·         Це ваша можливість перепочити, поки малюки з інтересом гортають яскраві сторінки, які вражають їх деталізованим світом! Безцінний час разом, коли задоволена і мама, і дитина! Саме для цього і існують такі книжки!

Про видавництво «ARTBOOKS»

Publishing House Artbooks established in 2015. Our goal is to publish books for children from their birth to older. We mainly pay attention to republishing foreign books, which are worldwide known best sellers of children's literature, and present them on Ukrainian market.

Львівський книжковий ярмарок «Форум видавців»
15-19 вересня 2021 р